100% FOKUS PÅ DIT PROJEKT

IGANVÆRENDE PROJEKTER

IGANVÆRENDE
PROJEKTER

  • VIS ALLE
  • GENUDLEJNING
  • LEJE
  • SALG

Kirkebjerg Søstien, Brøndbyvester

SALG
Et charmerende nabolag bestående af fire rækkehuslænger, midt i Kirkebjerg Søpark.
Træd ind i Søstien. Her får du et velindrettet rækkehus i to plan, placeret i den rolige og tilbagetrukne del af Kirkebjerg Søpark mellem Mudilles Sø og ejendommene Lunden og Fælleden. Rækkehusene er skabt med fokus på det gode liv og rare, trygge omgivelser. Derfor indbyder de private fællesveje mellem husene også til ophold og leg, og er ideelle til rulleskøjteløb, kridttegninger og vejfester med dine naboer på lune sommeraftener. Selvom legegaderne er fredelige og børnevenlige, er der stadig plads til hverdagens praktik. For foran din bolig kan du nemt parkere din bil på din private parkeringsplads, hvilket gør dagligdagen betydeligt mere bekvem, når børn, bagage og indkøb skal transporteres til og fra dit hjem. Har du en elbil, har du mulighed for let og hurtigt at oplade den i din private ladestander.

• Beliggenhed: Brøndbyvester

Bygherre: AKF

SE PROJEKTET
Selmerhusene

Selmerhusene, Risskov

LEJE
Selmerhusene er det sidste område i Bindesbøll Byen. Ved udgangen af 2025 vil alle 3 etaper af Selmerhusene være afleveret og bydelen vil stå endelig færdig.

Selmerhusene består af 4 åbne karrébygninger og hver karré har eget hyggeligt gårdrum.

Der er både 1, 2, 3, 4 og 5-værelses lejligheder, så der er lejligheder til alle størrelsesbehov.

Alle lejligheder har store terrasser eller altaner på mellem 5,2 m2 og 10,8 m2. Enkelte lejligheder har 2 altaner og enkelte har tagterrasse.

• Antal boliger: 292
• Beliggenhed: Risskov
• År (opstart): Forår 2024

Bygherre: Lærernes Pension

SE PROJEKTET

Strandholmshave, Hvidovre

SALG
Nybyggede rækkehuse i det eftertragtede Standholmskvarter Bygningerne er udført i teglsten af høj kvalitet fra Egernsund i en smuk lys farve, der giver facaderne liv, på taget er flotte sorte cementtegl. Vinduer og terrassedøre er Velfac i flot antracitgrå farve. Til hver bolig er den egen parkeringsplads og skur. Desuden både for- og baghave. Boligerne er fra 109-115 kvm med 3 soveværelser og to badeværelser.

• Antal boliger: 10
• Beliggenhed: Hvidovre

Udlejer: Helleruphus A/S

SE PROJEKTET

Bindesbøllshusene, Århus

GENUDLEJNING
Bindesbøllhusene består af 3 bygninger med i alt 84 lejligheder. Lejlighederne har alt fra 2 til 5 værelser og fra 65-136 kvm, så der er noget for enhver smag og familiestørrelse. Alle lejligheder har enten stor syd- eller vestvendt terrasse eller altan og gavllejlighederne har 2 altaner

• Antal boliger: 84
• Beliggenhed: Århus

Udlejer: Lærernes Pension

SE PROJEKTET

Nordre Park, Svendborg

LEJE
Boligerne i Nordre Park har moderne, gennemtænkte planløsninger, så du får mest muligt ud af kvadratmeterne. Hjertet i lejligheden er det flotte køkken-alrum, som giver rum for samvæt. Det lækre badeværelse har flot inventar samt mulighed for vaskesøjle. Lejligheden rummer 3 værelser på hele 91 kvm og har sin egen tagterrasse/altan. Ejendommen har elevator og der er også mulighed for parkering foran lejlighederne.

• Beliggenhed: Svendborg

Udlejer: GFP Ejendomme

SE PROJEKTET

Kirkebjerg Lunden, Brøndby

LEJE
162 lejligheder i Kirkebjerg Søpark. Her er liv, hjerterum, tryghed og fællesskab i fokus. Derfor er boligområdet hjemsted for nabosnak i fællesvaskerierne, grillaftener med venner, gør-det-selv-projekter i værkstedet og legeaftaler på de forskellige udendørs legeområder, havedyrkning i fælleshaverne eller en padeltennis-kamp med naboer på aktivitetshuset Kernens tag.

• Antal boliger: 162
• Beliggenhed: Brøndby

Udlejer: AKF

SE PROJEKTET

Nordly på Gl. Hobrovej – Randers

LEJE
I Nordly er i alt 132 arkitekttegnede lejligheder med velvalgte løsninger og stilrene detaljer. Boligerne er opført i lyse materialer med flotte laminatgulve i egetræslook og klinker på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima.

• Antal boliger: 132
• Beliggenhed: Randers

SE PROJEKTET

Kasernebyen – Ringsted

LEJE
Kasernebyen er den nye grønne bydel i Ringsted. Her er i 2021-2023 opført 210 attraktive lejeboliger, der både størrelses- og indretningsmæssigt er målrettet såvel seniorers som børnefamiliers behov. Lejlighederne vil være i varierende størrelse fra 54 – 120 kvm. Der vil være henholdsvis privat terrasse, altan eller fransk altan til alle lejlighederne, og desuden vil der blive etableret elevator ved 3 etagers boligerne.

• Antal boliger: 210
• Beliggenhed: Ringsted

SE PROJEKTET

Byhaven Vea – Viborg

LEJE
Attraktive lejeboliger med central placering. I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk.

• Antal boliger: 202
• Beliggenhed: Viborg

Udlejer: Rubik Properties

SE PROJEKTET

Thomas Have – Roskilde

LEJE
Fire punkthuse med i alt 76 lejligheder på en af Roskildes absolut bedste beliggenhed. Bygningerne opføres i fire etager i gedigne materialer med murede facader og store altaner. Flotte store vinduespartier sikrer et godt lysindfald og en god udsigt til Roskilde Fjord og den parklignede have.

• Antal boliger: 76
• Beliggenhed: Roskilde

Udlejer: Tag Ejendomme A/S

SE PROJEKTET

Evigung – Brøndby

LEJE
48 lejeboliger fordelt over to- og treværelses lejligheder på mellem 69-88 m2 kommer til at tage form mellem Brøndby og Glostrup, hvor du kan afprøve yoga, lave mad sammen med ligesindede naboer alle 45+ og glæde dig over, at du flytter ind i noget absolut miljøbevidst

• Antal boliger: 48
• Beliggenhed: Brøndby

Udlejer: SPD, Scandinavian Property Development

SE PROJEKTET

Møllestenen – Randers

LEJE
MØLLESTENS KVARTERET BO MED UDSIGT TIL BÅDE BY OG NATUR.
Møllestens Kvarteret er tegnet i samarbejde med Sweco Architects. Tanken har været at skabe et nyt boligområde, der forener byliv og den vilde natur. Her sås vilde enggræsser helt ind til bygningerne, så linjen mellem Storkeengen og Møllestens Kvarteret på den måde udviskes.

• Antal boliger: 54
• Beliggenhed: Randers

Udlejer: RUBIK Properties

Bygholm Have – Horsens

LEJE
De veludførte lejligheder er tegnet i samarbejde med Sweco Architects, og der mangler ikke noget. Boligerne opføres i tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Herved får du en bolig med minimalt vedligehold og faste lave udgifter.
Lejlighederne findes i størrelser fra 48-112 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. Stortset alle lejlighed har sin egen dejlige terrasse eller altan.

• Antal boliger: 126
• Beliggenhed: Horsens

Udlejer: RUBIK Properties

SE PROJEKTET

Ørnsøhave – Silkeborg

LEJE
Lejlighederne er alle centreret omkring et stort og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. Her er der plads til mange hyggelige stunder med venner og familie. Fra stuen er der desuden videre udgang til din egen private terrasse eller altan, hvor du kan nyde en stille og rolig morgen.

• Antal boliger: 130
• Beliggenhed: Silkeborg

Udlejer: RUBIK Properties

SE PROJEKTET

Tretårnet – Helsingør

LEJE
TRETÅRNET er et moderne og aktivt bofællesskab for dig, som er fyldt 55 år, og hvor børnene er flyttet hjemmefra. Her er der rig mulighed for at møde andre og skabe nye venskaber på tværs af interesser. Her er der både plads til privatliv og samvær. Din bolig er fundamentet for et godt liv, og i TRETÅRNET er boligerne indrettet med fokus på kvalitet, funktionalitet og et trygt naboskab. Lige uden for døren byder sig et aktivt fællesskab med dine naboer i hyggelige og hjemlige omgivelser. Du bor i din bolig men lever i hele huset.

• Antal boliger: 95
• Beliggenhed: Helsingør

Bygherre: Keystone

SE PROJEKTET

Isgårdsvænget – Odense

GENUDLEJNING
Boligerne er opført i september 2012. Boligerne indeholder entre med indbyggede skabe, stort flisebadeværelse med bruseniche, lys stue i åben forbindelse med køkken og med adgang til hems/ soveværelse.
Desuden har boligerne adgang til egen ugeneret terrasse. Boligerne har køkken med hårde hvidevare herunder, køl/frys, emhætte og komfur. Der er adgang til fællesvaskeri hvortil der betales kr. 200,00 pr. måned. Desuden er der mulighed for at leje fælleslokale.

• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Kanslergade 24-28 – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommene indeholder 3- og 4-værelses lejligheder fra 87-111 m2. Alle lejligheder indeholder alt i hårde hvidevarer, inkl. vaskemaskine og tørretumbler og det er tilladt at have husdyr gennem ansøgning.
Af fælles faciliteter kan bl.a. ny legeplads i gården og cykelparkering nævnes. Ligeledes har man i kælderen depotrum, og ejendommen har elevator. Herudover er der mulighed for parkering foran hoveddøren, som ansøges gennem Apcoa.

• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Kanslergade 30 – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommene indeholder 2- og 5-værelses lejligheder fra 92-135 m2. Alle lejligheder indeholder alt i hårde hvidevarer, inkl. vaskemaskine og tørretumbler og det er tilladt at have husdyr gennem ansøgning.
Af fælles faciliteter kan bl.a. ny legeplads i gården og cykelparkering nævnes. Ligeledes har man i kælderen depotrum, og ejendommen har elevator. Herudover er der mulighed for parkering foran hoveddøren, som ansøges gennem Apcoa.

• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Albanigade 7 – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommen indeholder 2 skønne lejeboliger på hhv. 152 og 149 m2. Ejendommen er fra 2010 og fremstår derfor i rigtig flot stand. I kælderen disponerer du over et depotrum.
Lejlighederne er indrettet med 3 soveværelser og store fællesarealer så hele familien eller alle vennerne kan samles omkring bordet. Herudover stort flisebadeværelse, og lejligheden indeholder alt i hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine og tørretumbler i det separate bryggers. Husdyr er tilladt.

• Antal boliger: 2
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Langelandsgade – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommene indeholder 2- og 3-værelses lejligheder fra 55-64 m2. Lejlighederne er ideelle til den lille familie, det unge par, den enlige eller som delelejlighed.
Af fælles faciliteter kan bl.a. gård, cykelparkering og vaskekælder nævnes. Ligeledes har alle lejlighederne tilknyttet kælderrum.

• Antal boliger: 18
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Kragsbjergstrædet – Odense

GENUDLEJNING
Kragsbjergstrædet 2-18 finder man 42 skønne lejemål, som varierer mellem 2- og 3-værelses lejligheder på 44-76 m2. Lejlighederne er fordelt i 3 ejendomme med kort afstand til områdets lokale indkøbsmuligheder. Herudover har du kort afstand til å-stien samt flere af Odense mange grønne områder.
Det er ydermere tilladt at holde husdyr gennem ansøgning. Af fælles faciliteter kan bl.a. fælles gård, parkering og fælles vaskeri nævnes. Der er depotrum i kælderen til alle lejligheder.

• Antal boliger: 42
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Munkemøllerstræde – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommen indeholder hhv. 2- og 3-værelses lejligheder, hvor størrelserne er 51-75 m2, og hvor alle lejligheder har vaskemaskine, tørretumbler, samt fransk altan. Herudover er der en stor fælles tagterrasse til fri afbenyttelse af ejendommen beboere.
Lejligheden er indrettet med entre med plads til overtøj, pænt værelse, åbent køkken i forbindelse med opholdsstue samt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Herudover kan det nævnes at det er tilladt at holde husdyr.

• Antal boliger: 26
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Skibhusvej 3 – Odense

GENUDLEJNING
I det skønne Skibhus kvarter med kort afstand til både Odense By, banegården og Odense Havn finder man Skibhusvej 3. Opgangen indeholder 10 skønne lejemål på 54-99 m2, fordelt på hhv. 2, 3, 4 og 5-værelses lejligheder.
Med sin sublime beliggenhed tæt på alt hvad hjertet begærer, er Skibhusvej 3 måske den næste adresse til den enlige, parret eller familien. Ejendommen har fælles vaskeri i kælderen, og der er mulighed for parkering bag ejendommen.

• Antal boliger: 10
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Skibhusvej 5 – Odense

GENUDLEJNING
I det skønne Skibhus kvarter med kort afstand til både Odense By, banegården og Odense Havn finder man Skibhusvej 5. Opgangen indeholder 10 skønne lejemål fra 66-97 m2, fordelt på hhv. 2, 3, og 4værelses lejligheder.
Med sin sublime beliggenhed tæt på alt hvad hjertet begærer, er Skibhusvej 5 måske den næste adresse til den enlige, parret eller den lille familie. Ejendommen har fælles vaskeri i kælderen, og der er mulighed for parkering bag ejendommen.

• Antal boliger: 10
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Skt. Hans Gade – Odense

GENUDLEJNING
18 lejligheder beliggende centralt i Odense på Langelandsgade med nem adgang til handlemuligheder, gode grønne områder og ikke mindst gågaden. Man har ligeledes nem adgang ud af byen til den fynske motorvej. Lejlighederne er opført i 1960 og løbende renoveret. Ejendommene indeholder 2- og 3-værelses lejligheder fra 55-64 m2. Lejlighederne er ideelle til den lille familie, det unge par, den enlige eller som delelejlighed.
Af fælles faciliteter kan bl.a. gård, cykelparkering og vaskekælder nævnes. Ligeledes har alle lejlighederne tilknyttet kælderrum

• Antal boliger: 18
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Tolderlundsvej 48 – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommen indeholder 34 delevenlige lejligheder på 56-61 m2. Den fantastiske beliggenhed giver dig kort afstand til både Odenses gågader, grønne områder og ikke mindst mange skønne kulinariske oplevelser ved Storms Pakhus.
Lejlighederne er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen, pænt badeværelse samt 2 værelser, som gør lejligheden oplagt som delelejlighed eller til den lille familie. Det er ydermere tilladt at holde husdyr.

• Antal boliger: 34
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Tolderlundsvej 84 – Odense

GENUDLEJNING
Ejendommen indeholder 11, 2-værelses lejligheder som gør dem til ideelle for den enlige eller det unge par. Alle lejligheder indeholder entre, stor stue med fransk altan, pænt køkken og bad samt stort soveværelse med udgang til altan. Herudover er der bag ejendommen fælles have, samt mulighed for parkering.

• Antal boliger: 11
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Schacksgade 42 – Odense

GENUDLEJNING
181 lejligheder beliggende i Odense på Schacksgade med nem adgang til handlemuligheder, gode grønne områder. Man har ligeledes nem adgang ud af byen til den fynske motorvej. Ejendommene indeholder 2- og 3-værelses lejligheder fra 77-84 m2. Lejlighederne er ideelle til den lille familie, det unge par, den enlige.

• Antal boliger: 181
• Beliggenhed: Odense

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Buddinge Hovedgade 227 – Søborg

GENUDLEJNING
På en god placering i Bagsværd ligger disse lejligheder. I bosætter jer tæt på både dagligdagens gøremål og hyggelige fritidsaktiviteter, i har bl.a. Bagsværd Fortet indenfor gåafstand. På denne placering er I altså nær det meste. Således standser bussen blot få skridt uden for hoveddøren, og I er i gåafstand til indkøbsmuligheder, daginstitution, Gladsaxe Skole og Gladsaxe Gymnasium. Cyklen fører jer nemt til både tog og S-tog samt idræt og svømmehal. Ønsker I at tage en gåtur i grønne områder, kan i cykle til Gammelmosen og hvis I pendler på arbejde, er I nær motorvejen.
I kan se frem til veldisponeret lejligheder, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Boligen indeholder flere skønne lejemål fra 57-84 m2, fordelt på hhv. 1, 2, og 3-værelses lejligheder.

• Beliggenhed: Søborg

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Gurrehavegårdsvej 2-28 – Helsinge

GENUDLEJNING
På Gurrehavegårdsvej 2-28 i Helsinge finder du lækre 4-værelses rækkehuse fra 2009, som alle har have, eget skur og én parkeringsplads foran hver bolig.
Der er fælles gård og husdyr er tilladt, dog skal der ansøges hos udlejer. Boligerne har komfur, emhætte, køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og der er fiberforbindelse i alle boliger.
Såfremt der ikke fremgår nogen boliger, kontakt da LokalBolig Helsinge for at høre mere om dine muligheder på tlf. 48 76 08 80 eller Gribskov@lokalbolig.dk.

• Beliggenhed: Helsinge

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Nørrestrand – Horsens

GENUDLEJNING
Naturbyen Nørrestrand har fået sit navn fra den vilde engnatur, som omkranser de nye lejeboliger, der bygges her. Der opføres i alt 462 nye boliger samt en dagligvarebutik, og området bliver således en helt ny bydel i Horsens. Med adressen Kirsten Munks Dal kommer du til at bo i et kuperet terræn rundt om en regnvandssø. Der er dejligt kort til indkøb, når den nye Rema 1000 åbner på den anden side af vejen i slutningen af 2021. Derudover etableres der en legeplads til glæde for børnene.
Lejligheder til leje På højre side af regnvandssøen ligger lejlighederne som fås både som to- og treværelses lejeboliger.
Rækkehuse til leje På venstre side af regnvandssøen ligger rækkehusene. De er på 79-110 m2 og fordeler sig på 3-5 værelser. Boligerne er alle indrettet med et stort køkken-alrum. Se meget mere om boligerne på denne side.

• Antal boliger: 462
• Beliggenhed: Horsens

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET

Rapsmarken – Odense S

GENUDLEJNING
På Rapsmarken 1-5 finder man, 38 lejemål som er opført i 2000. Beliggenheden er ideel for dig som skal på UCL Erhvervsakademi, Professionshøjskole på Niels Bohrs Allé eller SDU, da du når begge disse indenfor 10 minutter på cykel. På Rapsmarken 1-5 finder du 38 2-værelses lejligheder på 54-56 m2. Udover lejlighederne finder du i ejendommen også både fælles vaskeri og stort fælleslokale. Ydermere er der gode parkeringsforhold.

• Antal boliger: 38
• Beliggenhed: Odense S

Udlejer: FIONIA

SE PROJEKTET
tingbjerghusene

Tingbjerghusene, Brønshøj

SALG
Arkitekttegnede boliger med fælles gårdrum. Egne terrasser mellem vilde buske og urtebede. Velkommen til Tingbjerghusene. Nu udbydes de første 13 rækkehuse til overtagelse i juni 2024. Flyt ind i et lyst 2-plans rækkehus mellem 84-118 m2 med 3-4 soveværelser på førstesalen og direkte adgang til den grønne fælleshave.

• Beliggenhed: Brønshøj

Bygherre: NREP

SE PROJEKTET

Arresøhave, Risskov

LEJE I Arresøhave bliver der opført 117 kvalitetsboliger i et nyt, spændende bykvarter i Risskov, der er en af de mest attraktive beliggenheder i Aarhus Kommune.

• Antal boliger: 117
• Beliggenhed: Risskov

Bygherre: Pareto

SE PROJEKTET

Skovstykket, Espergærde

SALG
Skovstykket i Espergærde skyder snart op i en dramatisk og kuperet natur med store smukke træer, vilde moser og diger. Rækkehusene vil falde i et med naturen og indbyder til et socialt fællesskab i naturskønne omgivelser.

• Antal boliger: 48
• Beliggenhed: Espergærde

Bygherre: CASA

SE PROJEKTET

Postillionen, Køge

SALG
Postillionen karréens rummelige ejerboliger er skabt til familielivet med større eller mindre børn. Lejlighederne har mange værelser, mulighed for 2 badeværelser, og særligt store altaner og tagterrasser, hvorfra udsigten til de grønne almindinger kan nydes.

• Antal boliger: 85
• Beliggenhed: Køge

Bygherre: PensionDanmark

SE PROJEKTET

Pollenhaven, Tilst

GENUDLEJNING
I Pollenhaven i Tilst kan du finde en bolig, der passer til dine unikke behov. Her kan du flytte ind i en indflytningsklar lejelejlighed, der er yderst velegnet til dig, som studerer eller arbejder i Århus og omegn. Lejlighederne er skabt til den studerende, singlen eller parret.

• Antal boliger: 165
• Beliggenhed: Tilst

Bygherre: Round Hill

SE PROJEKTET

Honninghaven, Tilst

GENUDLEJNING
I Honninghaven i Tilst er der både lejligheder til singlen, den studerende, par og bofæller. Størrelser, boligtyper og huslejen varierer, så der er mulighed for at vælge lige netop den lejlighed, der imødekommer ens behov.

• Antal boliger: 110
• Beliggenhed: Tilst

Bygherre: Round Hill

SE PROJEKTET

Lyshøjminde, Greve

LEJE
Velindrettet 1 og 2 plans boliger på 90-124 kvm ved Greve Landsby. Boligerne er en del af større nyt område, hvor de fleste er flyttet ind. For at skabe et unikt fællesskab har bygherre opført et Bydelshus som man kan blive medlem af og er med til at skabe rammerne om fællesskabet.

• Antal boliger: 39
• Beliggenhed: Greve
• Udlejningsstart: August 2022

Bygherre: Ikano Bolig

SE PROJEKTET

Living By Alfa, Rødovre

LEJE
Som én af de første af sin slags i Danmark, bliver det nu muligt at bo til leje og leve i et unikt, serviceret boligmiljø, hvor omdrejningspunktet er fællesskab, bekvemmelighed og social interaktion på tværs af generationer.

• Antal boliger: 163
• Beliggenhed: Rødovre

Bygherre: ALFA DEVELOPMENT

SE PROJEKTET

Enebærbo, Rødovre

GENUDLEJNING
I Enebærbo blomstrer der meget mere end yndige enebærbuske. Snart skyder der 174 lejelejligheder op fra jorden, som samler mennesker der søger efter en fredelig boligoase i midten af byen.

• Antal boliger: 174
• Beliggenhed: Rødovre

Bygherre: Topdanmark Ejendom

SE PROJEKTET

Steppen, Ørestaden

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Steppen opføres I Ørestad fordelt på rækkehus- og etageboliger beliggende på en karré mellem Else Alfelts Vej og Richard Mortensens Vej. Rækkehusene er i 2-plan og etageboligerne fra 1-6 værelse.

• Antal boliger: 104
• Beliggenhed: Ørestaden

Bygherre: Topdanmark

SE PROJEKTET

Skovhusene Nord, Risskov

GENUDLEJNING
Skovhusene Nord er beliggende i det område af Bindesbøll Byen, der kaldes Skovkvarteret. Ejendommen ligger få minutters gang fra letbanen, så du hurtigt kan komme ind til Aarhus centrum. Det består af 116 lejligheder fordelt på 6 separate bygninger i 3-4 etager.

• Antal boliger: 116
• Beliggenhed: Risskov, Aarhus

Bygherre: Lærernes Pension

SE PROJEKTET
Brofæstet

Brofæstet, VIBORG

LEJE
Lejlighederne ligger som et hævet, grønt plateau med forskudte ejendomme, der blender naturligt sammen med det eksisterende byrum. Brofæstet rummer også fem Townhouses i 2 plan - disse er særligt henvendt og indrettet til børnefamilier, der vil bo centralt i Viborg.

• Antal boliger: 122
• Beliggenhed: Viborg

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET

Buchwalds bro, Horsens

LEJE
I Buchwalds Bro finder du nyopførte lejligheder, hvor der virkelig er kælet for detaljerne og fyldt med interiør i høj kvalitet. Lejlighedernes vægge og lofter er hvidmalede, og sammen med de elegante og lyse gulve med gulvarme er lejlighederne nemme at indrette.

• Antal boliger: 70
• Beliggenhed: Horsens

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET

Buchwalds bro, Horsens

SALG
I Buchwalds Bro finder du nyopførte lejligheder, hvor der virkelig er kælet for detaljerne og fyldt med interiør i høj kvalitet. Lejlighedernes vægge og lofter er hvidmalede, og sammen med de elegante sildebensgulve er lejlighederne nemme at indrette og gøre unikke. Der er desuden gulvvarme i alle rum.

• Antal boliger: 28
• Beliggenhed: Horsens

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET
Neptunus

Gylden Løve, Køge

SALG
Gylden Løve har en naturskøn beliggenhed ud til havet og den fredede strandeng. Ejendommen er udtænkt med fokus på solens gang over himlen, og trapper op for at give alle beboere maksimalt lysindfald og udsyn.

• Antal boliger: 80
• Beliggenhed: Køge
• År (opstart): 2023

Bygherre: PensionDanmark

SE PROJEKTET
Hvide Falke

Hvide Falke, Køge

LEJE
Hvide Falk er inspireret af begrebet compact living, og indeholder både familiedeleboliger og et bofællesskab 40+ med fælles stue og køkken. Hvide Falks lyse teglfarver er hentet fra den strandnære beliggenhed, og passer smukt til sandets farve.

• Antal boliger: 92
• Beliggenhed: Køge
• År (opstart): 2024

Bygherre: PensionDanmark

SE PROJEKTET
Bakkehusene

Bakkehusene, Aarhus

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Bakkehusene ligger ved det fredelige område ved Risskov Kirke med en smuk udsigt over det gamle Risskov og Aarhus Bugten. Den perfekte beliggenhed mellem skov, strand og Aarhus Centrum.

• Antal boliger: 68
• Beliggenhed: Aarhus

Bygherre: Lærernes Pension

SE PROJEKTET
Projekt Albani Torv

Albani Torv, Odense

GENUDLEJNING
Fortællingen om det gode liv begynder på Albani Torv, hvor Odenses tre nybyggede ejendomme står klar til at tilbyde lejeboliger med hjerterum og atmosfære. Byen samles i et centralt, sammenhængende byliv omkring Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset.

• Antal boliger: 150
• Beliggenhed: Odense

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET

TRONGÅRDEN, KONGENS LYNGBY

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Trongården er Kgs. Lyngbys nye, levende bykvarter, der er placeret midt i grønne, børnevenlige omgivelser, tæt på det pulserende byliv med shopping.

• Antal boliger: 67
• Beliggenhed: Kongens Lyngby

Bygherre: Blackrock

SE PROJEKTET

MAGLEBJERGET, NÆSTVED

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Maglebjerget består af 11 moderne boligblokke med i alt 165 lejligheder. Boligerne bliver opført i solide kvalitetsmaterialer med spændende arkitektur og fordeler sig på 21 lejlighedstyper med beliggenhed i stueplan samt 1. og 2. sal.

• Antal boliger: 165
• Beliggenhed: Næstved

Bygherre: MTN

SE PROJEKTET

SKIBET, KØGE

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Skibet er et moderne og bæredygtigt hjem. I en spændende og varierende karrébebyggelse med etageboliger, kan du bo med vand, by og natur som nabo i Køges nye spirende bydel – Søndre Havn.

• Antal boliger: 51
• Beliggenhed: Køge

Bygherre: Pension Danmark

SE PROJEKTET

BÆKKELUNDSHUSENE, ÅRHUS

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Boligerne er for både studerende, par, enlige, den lille familie og dig, der gerne vil bo i et populært område i Risskov med både byen, skoven og vandet lige i nærheden.

• Antal boliger: 67
• Beliggenhed: Århus

Bygherre: Lærernes Pension

SE PROJEKTET

KRONEHAVERNE, ØRESTAD

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Kronehaverne er det helt rigtige mix mellem et pulserende byliv og den fredelige natur. I lejlighederne kan du mærke den helhedsorienterede og bæredygtig designlinje, der skaber perfekte rammer for jeres kommende hjem.

• Antal boliger: 170
• Beliggenhed: Ørestad

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET

MØLLEHØJ, HERNING

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
På Møllegade i Herning opføres nye arkitekttegnede lejligheder til udlejning. Lejlighederne får alle store vestvendte altaner om mod en rolig gård, hvor udsigten og solen er i højsæde.

• Antal boliger: 42
• Beliggenhed: Herning

Bygherre: Bbb Ejendomme

SE PROJEKTET

BROEN, KØGE

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Ved Køge Kysts østlige længe er der opført livsstilsboliger med fokus på nærvær, fællesskab og hjerterum i de moderne lejligheder.

• Antal boliger: 29
• Beliggenhed: Køge

Bygherre: PensionDanmark

SE PROJEKTET

KLIPPINGSHUSENE, VIBORG

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
Klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel Banebyen centralt i Viborg. Boligerne opføres i anden sals højde med alle moderne faciliteter.

• Antal boliger: 144
• Beliggenhed: Viborg

Bygherre: PFA

SE PROJEKTET

HIMMELBYEN, ØRESTAD

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
HIMMELBYEN består af lejligheder og byhuse – på toppen af Ørestads byliv. Bebyggelsens markante arkitektoniske udtryk skiller sig ud i området – med boliger, der hæver sig over gaden og danner en karaktérfuld skyline.

• Antal boliger: 107
• Beliggenhed: Ørestad

Bygherre: NREP

SE PROJEKTET

ENGPARKEN, KØGE

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
I de nye lejeboliger i Søndre Havn er der mulighed for at få et dejligt hjem med rigeligt dagslys og nærhed til den omkringliggende natur, som både byder på strandeng og hav.

• Antal boliger: 61
• Beliggenhed: Køge

Bygherre: PFA

SE PROJEKTET

ENGGÅRDEN, KØGE

GENUDLEJNING
Vi har foretaget førstegangsudlejningen og genudlejning er i gang.
I de nye lejeboliger i Søndre Havn er der mulighed for at få et dejligt hjem med rigeligt dagslys og nærhed til den omkringliggende natur, som både byder på strandeng og hav.

• Antal boliger: 77
• Beliggenhed: Køge

Bygherre: PFA

SE PROJEKTET

SØTORVET, SILKEBORG

SALG/LEJE
286 nybyggede, svanemærkede leje- & ejerboliger i en ny aktiv og rekreativ bydel, der forbinder byen med vandet, i Silkeborgs livlige midte.

• Antal boliger: 286
• Beliggenhed: Silkeborg

Bygherre: AP Pension

SE PROJEKTET