LokalBolig Projekt har en ambition om at blive de stærkeste på markedet til at drive et succesfuldt projektsalg igennem. Som de eneste kan vi tilbyde en ensartet kvalitetsoplevelse på tværs af landet, centralt styret gennem én kontaktperson i et tæt parløb med vores 52 LokalBolig butikker og 193 kompetente medarbejdere.

Det er erfaringen og resultaterne der tæller

Som vores navn mere end antyder, er vi specialister i projektsalg. Men navnet vidner også om, at vi er en kæde med stærk lokal forankring.

 

  • Vi udvælger nøje de mæglere, der passer til projektet og køberne.
  • Vi er en indehaverkæde, der er drevet af 62 indehavere med “hånden på kogepladen”.
  • Vi forstår at samarbejde, og alle i kæden støtter arbejder målrettet på det enkelte projekt.
  • Kæden er i udvikling, og nye butikker vil dukke op over hele landet – i det tempo vi kan finde dygtige og ambitiøse mæglere.
  • Vores hovedkontor sørger for, at vi hele tiden udvikler kæden, så vi har markedets bedste it-løsninger og markedsføring, og kan rekrut­tere de bedste inde­havere til nye butikker.

erfaringen og resultaterne

Det er erfaringen og resultaterne der tæller.

Hos os er der ingen standardprojekter. Vi lytter altid til jeres ønsker og forstår jeres behov. Vi vil gerne vælges til at sælge eller udleje jeres projekt, fordi:

Vi altid er parate til at yde det optimale.

Vi kan rykke hurtigt på opgaven.

Vi kender alle processer i et projektsalg.

Vi kender alle processer ved en udlejning.

Vi sætter skarpe priser sammen med den lokale mægle.

Vi er med fra første tegning til sidste beboer flytter ind.

Vi har mere end 4000 projektsalgsenheder som erfaring.

Vi har mere end 2000 udlejninger som erfaring.

Vores styresystemer skaber det totale overblik over antal, udlejning, salg og reservationer for det enkelte projekt og den enkelte developer 24/7.

Når vi arbejder med et projekt, er vi altid i tæt dialog med alle parter, og vi har hele tiden fokus på at sikre fremdrift.